Experiment polític: Un Cavall de Troia per a les eleccions del 25M
Otra Democracia Es Posible
Outra Democracia É Posible

Accedeix a la teva pàgina personal
logo-lit (1K)
una altra democràcia és possible
http://otradem.net

dot_gris (1K) Presentació
dot_gris (1K) Fòrum
dot_gris (1K) Candidatures
dot_gris (1K) Programes electorals
dot_gris (1K) Materials de campanya
dot_gris (1K) Més enllà del 25-M
dot_gris (1K) Preguntes freqüents
dot_gris (1K) Enllaços recomanats
dot_gris (1K) COM PARTICIPAR

Scolomag - darrers canvis
En castellano

Santa Coloma de Gramenet

El sistema democràtic actual és poc democràtic i, en ocasions, poc respectuós amb els Drets Humans.

Promovem: la vida emancipada, sostenible, feliç la llibertat de comunicació i moviment els diàlegs i intercanvis oberts la participació en els assumptes públics.

Critiquem: el maniqueisme i la violència l'explotació i discriminació el foment del consumisme el poder de les corporacions.

Nosaltres ens comprometem a promoure sistemes de democràcia participativa en la nostra localitat que maximitzin les oportunitats dels ciutadans de participar en la vida pública amb decisions vinculants.

A nosaltres sí ens interessa l'opinió del ciutadà.
Llegeix "la veu del colomenc". i digues la teva!
"L'activisme polític organitzat és el responsable del grau de democràcia que tenim avui, del sufragi universal dels adults, dels drets de la dona, dels sindicats, dels drets civils, de les llibertats que gaudim. Fins i tot si sembla inassolible la idea d'una societat poscapitalista, sabem que l'activitat política dels éssers humans pot humanitzar immensament el món que vivim. I quan ens aproximem a la meta potser siguem de nou capaços de pensar en termes de crear una economia política basada en els principis de cooperació, igualtat, autogovern i llibertat individual." Noam Chomsky.
Llegeix el nostre informe sobre especulació immobiliària
¿PER QUE NO CREIEM EN AQUESTA DEMOCRÀCIA?

Els partits només volen aconseguir vots per a arribar al poder. Quan votes signes un paper en blanc per a quatre anys. Els polítics estan allunyats de la ciutadania. Els programes electorals mai es compleixen.

¿QUE PROPOSEM?

Una democràcia participativa, en la qual qualsevol persona té dret a prendre part en tot el procés de les decisions polítiques que afecten a la seva vida i a la societat.

¿COM ACONSEGUIR-LO?

- Esprément en tant que sigui possible la normativa actual per a aprofitar espais de participació.

- Promovent els canvis legislatius necessaris per a arribar a una veritable democràcia participativa. Participant en ALTRA DEMOCRÀCIA ÉS POSSIBLE

¿Per què no vas votar en les ultimes eleccions?, ¿La democràcia actual t'ha defraudat?

No et quedis impasible, feix que la societat s'assabenti del teu desacord amb les regles actuals del joc. Busquem entre tots un sistema mes democràtic, en el qual els ciutadans no siguin mers espectadors de les decisions que el govern presa per nosaltres i en el nostre nom. Altra democràcia és possible és un EXPERIMENT *PÓLITICO que va a la recerca d'una democràcia participativa. En la web podràs seguir l'evolució del projecte i involucrar-te en el fins on el teu vulguis.

¡ Per al 25-M. Entra en el cavall de troya !

No es pot parlar de democràcia en un escenari de concentració de poders. A més de la divisió clara i orgànica dels poders legislatiu, executiu i judicial, és imprescindible una descentralització de l'administració estatal i dels poders territorials i locals.

Si es pot parlar de democràcia en un espai en el qual cada ciutadà tingui la possibilitat de *interactuar de manera directa amb les diferents instàncies públiques, gràcies no només a la seva proximitat geogràfica, sinó a l'existència de mecanismes i instruments, organitzatius i tecnològics, per a brindar informació i canalitzar idees i inquietuds (finestretes, línies telefòniques d'assistència, portals en internet, entre altres). Descentralització no només vol dir aleshores que les responsabilitats es reparteixen entre diverses administracions, sinó que les administracions es reparteixen també i estan més pròximes a més gent.

Llista    Forum    Contacte    Links     Plànol de la ciutat  

Inici · # · Un projecte promogut per Espiral, Motivats, Demopunk Net i més d'un miler de ciutadans independents.