Experiment polític: Un Cavall de Troia per a les eleccions del 25M
Otra Democracia Es Posible
Outra Democracia É Posible

Accedeix a la teva pàgina personal
logo-lit (1K)
una altra democràcia és possible
http://otradem.net

dot_gris (1K) Presentació
dot_gris (1K) Fòrum
dot_gris (1K) Candidatures
dot_gris (1K) Programes electorals
dot_gris (1K) Materials de campanya
dot_gris (1K) Més enllà del 25-M
dot_gris (1K) Preguntes freqüents
dot_gris (1K) Enllaços recomanats
dot_gris (1K) COM PARTICIPAR

Cat WebHome - darrers canvis

Programes electorals

El missatge central d'Una Altra Democràcia És Possible és que el sistema democràtic actual és poc democràtic i, en ocasions, poc respectuós amb els Drets Humans. Intentem canalitzar esforços per definir uns models polítics més participatius que els actuals, en els quals els Drets Humans es troben en primera línia.

Per això tots els participants en aquesta coalició ens comprometem a assumir i respectar un marc ètic i ideològic bàsic:

Promovem: Critiquem:

la vida emancipada, sostenible, feliç
la llibertat de comunicació i moviment
els diàlegs i els intercanvis oberts
la participació en els assumptes públics

el maniqueisme i la violència
l'explotació i la discriminació
el foment del consumisme
el poder de les corporacions

Les candidatures d'Una Altra Democràcia És Possible ens comprometem a promoure sistemes de democràcia participativa en la nostra localitat que maximitzin les oportunitats dels ciutadans de participar en la vida pública amb decisions vinculants.

La democràcia participativa és tan sols un instrument. Pot utilitzar-se de moltes maneres. Establint un marc per al desenrotllament de la democràcia participativa les candidatures d'UADEP ens comprometem a plasmar en les nostres propostes la Declaració Universal dels Drets Humans.

Els participants d'Una Altra Democràcia És Possible ens comprometem a no deixar que els Drets Humans siguin tan sols belles paraules. Per a això totes les candidatures promouran plans educatius per convertir les seves respectives localitats en autèntiques zones de respecte dels Drets Humans seguint plans com els proposats pel People's Movement for Human Rights Education.

A més, creiem que per aconseguir una vida emancipada, sostenible i feliç no hi ha prou amb la Declaració Universal dels Drets Humans. Per això també ens comprometem a portar al dia dia de la política ciutadana els Drets Econòmics, Socials i Culturals recollits en el Pacte Internacional de les Nacions Unides així com els drets ecològics.

A partir d'aquí, cada llista pot definir punts propis en el seu programa. Una bona ocasió perquè les causes per què estan treballant grups activistes i la resta d'organitzacions socials arriben a la gent, als teus veïns.

Inici · # · Un projecte promogut per Espiral, Motivats, Demopunk Net i més d'un miler de ciutadans independents.