Experiment polític: Un Cavall de Troia per a les eleccions del 25M
Otra Democracia Es Posible
Outra Democracia É Posible

Accedeix a la teva pàgina personal
logo-lit (1K)
una altra democràcia és possible
http://otradem.net

dot_gris (1K) Presentació
dot_gris (1K) Fòrum
dot_gris (1K) Candidatures
dot_gris (1K) Programes electorals
dot_gris (1K) Materials de campanya
dot_gris (1K) Més enllà del 25-M
dot_gris (1K) Preguntes freqüents
dot_gris (1K) Enllaços recomanats
dot_gris (1K) COM PARTICIPAR

Cat WebHome - darrers canvis

Benvingut/da a aquest experiment

Som un col.lectiu de persones inconformes amb l'actual sistema democràtic que han muntat una coalició per presentar-se a les eleccions. No, no ens hem tornat bojos. Valorem molt a tots els col.lectius i persones que lluiten per un món més just, normalment "des de fora del sistema". Però pensem que algú també ha de fer la feina bruta d'introduir-se en el circ polític per intentar canviar-lo des de dins, per intentar aconseguir una veritable democràcia.

El missatge central d'Una Altra Democràcia És Possible és que el sistema democràtic actual és poc democràtic i, en ocasions, poc respectuós amb els Drets Humans. Intentem canalitzar esforços per definir uns models polítics més participatius que els actuals, en els que els Drets Humans es trobin en primera línia.

No pretenem guanyar vots, sino aprofitar la campanya electoral per transmetre aquests missatges de denúncia al costat d'un missatge d'esperança, i una sèrie de propostes. Si per casualitat ens voten o fins i tot alguna llista obté representació, s'aprofitaran els llocs aconseguits per continuar denunciant les carències de la democràcia actual i proposant democràcies més participatives.

Una Altra Democràcia És Possible és també un assaig d'obertura dels partits polítics i del procés de confecció de llistes electorals. Per portar a terme aquesta acció de forma completament legal s'ha constituït una coalició formada per dos partits creats fa un parell d'anys amb composició, objectius i estratègies diferents a la dels partits convencionals: Motivats i Espiral. Dins de la legalitat vigent, hem creat un sistema de confecció de llistes obert i democràtic on qualsevol persona d'acord amb el programa electoral ha pogut crear una llista municipal o ha pogut apuntar-se a les llistes ja obertes via web. Gratis, en dos minuts i sense necessitat d'estar afiliat a cap partit.

Només per aquest objectiu, ja aconseguit, l'experiment ha demostrat els seus primers resultats positius. Continuem avançant, i esperem fer-ho amb tu.

Inici · # · Un projecte promogut per Espiral, Motivats, Demopunk Net i més d'un miler de ciutadans independents.