Experiment polític: Un Cavall de Troia per a les eleccions del 25M
Otra Democracia Es Posible
Outra Democracia É Posible

Accedeix a la teva pàgina personal
logo-lit (1K)
una altra democràcia és possible
http://otradem.net

dot_gris (1K) Presentació
dot_gris (1K) Fòrum
dot_gris (1K) Candidatures
dot_gris (1K) Programes electorals
dot_gris (1K) Materials de campanya
dot_gris (1K) Més enllà del 25-M
dot_gris (1K) Preguntes freqüents
dot_gris (1K) Enllaços recomanats
dot_gris (1K) COM PARTICIPAR

Barcelona WebHome - darrers canvis

Què farem en els diferents escenaris post electorals?

Imagineu que aconseguim un o dos regidors ...

La imaginació al poder !!! Les decisions ja consensuades són:

Rotació del càrrec. D'obtenir algun representant, el càrrec s'ocuparà i serà rotatiu, començant pel primer de la llista que vulgui ocupar-lo i acabant pels suplents. Si algú no vol trepitjar l'Ajuntament, no te més que dir-ho i passa el següent. Haurem d'anar recalculant el temps mitjà de cada persona i organitzar-nos mínimament.

Aliances post-electorals. La pròpia coalició ja estableix una restricció sobre aquest punt: "Donat el cas d'obtenir representants, aquests només formaran aliances post-electorals amb partits horitzontals, oberts, participatius, democràtics i amb els comptes clars, que assumeixin i respectin el marc ideològic de la coalició".

Com actuarà el càrrec durant la seva estada a l'Ajuntament? Es tracta d'obrir canals entre la ciutadania i la institució, informar a fora de tot el que passi a dins i portar a dins les decisions que es prenguin fora, de forma assambleària. A partir d'aquí es pot concretar molt més en el tema Otra Democracia obtiene representación en el Ayuntamiento, qué hacemos? del fòrum de Barcelona.

Imagineu (és fàcil) que no obtenim representació ... què farem?

Continuar lluitant des de fora per a què s'obri el sistema polític a tota la ciutadania. Podem funcionar com un grup de pressió de base ciutadana que faci propostes sobre participació ciutadana i les porti a terme en la mesura de les nostres possibilitats. Podem incentivar assemblees de barri, crear complicitats amb associacions i ciutadans per generar iniciatives legislatives populars o organitzar àgores ciutadanes com la que farem el proper 17 de maig a la Plaça del Sol. Ho anirem discutint sobre la marxa als fòrums.

Inici · # · Un projecte promogut per Espiral, Motivats, Demopunk Net i més d'un miler de ciutadans independents.